torstai 10. heinäkuuta 2014

Kaunis kesähuoneemme on valmis

Ajatelkaa, seitsemän vuotta sitten säilöin talteen Kotivinkki-lehden, jossa oli tunnelmakuvia kesähuoneesta ja siitä lähtien olen haaveillut omasta pienestä lasimajasta. Nyt se on valmis, unelmieni kesähuone. Ovikin mökkiin on mutta huikean lämpimistä viime päivistä johtuen ja kiitos hiljaisen hyttyskesän, sitä ei ole vielä tarvinnut laittaa paikoilleen.

Huoneen sisustus niinkuin yleensäkin sisustusprojektini ovat elämänmittaisia eli pääosin esineet ja tekstiilit löytyvät pikkuhiljaa omista ja sukulaisten varastoista tai kirppareilta. Tykkään värikkäästä ja iloisesta sisustuksesta, jossa on reilusti pieniä esineitä ja katseltavaa mutta koska tykkään myös siitä että on siistiä ja pölytöntä ja taas toisaalta en jaksa olla koko ajan pölyjä pyyhkimässä, en sen tyylistä sisustusta kodissamme muuten harrasta. Mutta nyt minulla on tämä tila ja aion siis empimättä täyttää tämän kaikella sillä värikkäällä krääsällä mistä tykkään mutta mitä en kotiimme muuten hankkisi.


6 kommenttia:

 1. Tämä on ihana! Onnea uuteen tupaseen!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi! Ei voi kun yhtyä edellisiin :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön! Kyllä kelpaisi minullekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ansku, Jonna ja Caelia.

  Olemme myös huomanneet, että kesähuoneessa vallitsee omanlaisensa rauhoittava ja unelias tunnelma. Kun pistää pitkäkseen, rupeaa ihan välittömästi nukuttamaan. =)

  VastaaPoista