lauantai 5. heinäkuuta 2014

Jättiläisen housut


Jos joku vaate niin nämä housut ovat kirvoittaneet kommentteja lasten suusta:

-Äiti, miksi sulla on niin suuret housut?
-Äitillä on suuret housut.
-Äitillä on jättiläisen housut.
-Äiti on jättiläinen.Minulla on monijakoinen suhtautuminen näihin housuihin. Kun ne ensimmäisen kerran näin Holmström Second Handin rekillä, ajattelin että nuo on pakko saada. Toisaalta taas mietin, että ovatko nämä housut kuitenkin aika rumat. Kankaasta tuli ensimmäisenä mieleeni mummi ja mummin paidat. Onko tuo edellinen mielleyhtymä hyvä vai huono? Ajatuksena kuosi ehkä huono mutta ajatus mummista taas lämmin <3


No, ovatko nämä housut kotikäyttöön vai kehtaisiko housuilla lähteä kodin ulkopuolelle? Nyt housut on kokeiltu myös julkisessa paikassa ja en oikein tiedä oliko oloni siellä vaivaantunut vai rohkea. En oikein tiedä mitä pukisin housujen pariksi yläosaksi, tällä kertaa valikoitui joku-vaan-t-paita, joka on mukava päällä, koska olen ollut kipeä ja lähinnä ajattelin pukiessani, että tarvitsen ylleni jotain mukavaa. Aika näyttää, jääkö housut käyttöön vai kaapin perälle.

Mitä mieltä sinä olet, ihan hirveät vai tosi makeet?

--------------------------
-t-paita Gina tricot / kirppis
-housut Holmström Second Hand
-hattu Pulse
-sandaalit Rieker

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mun mielestä housut on aikas hienot! On kiva kun uskaltaa pukeutua valtavirrasta poiketen, sehän on sitä suunnan näyttämistä.:) eli ehdoton yläpeukku housuille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos yläpeukusta =) Pikkuhiljaa olen löytänyt rohkeutta pukeutua omanlaisellani tavalla ja tämä blogi on antanut siihen lisää pontta. Siviilissä uskallan jo käyttää aika laajaa vaaterepertuaaria mutta työelämässä olen vielä varovainen. Kait sitä vähän pelkää, että uskottavuus kärsii jos kovin hörselöisesti pukeutuu.

      Poista