lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hetken mielijohteesta- kesätukka


Ajelimme tänä aamuna minilomaltamme kotiin, minä edellä henkilöautolla ja muu jengi perässä asuntoautolla, kun sitten siinä ajellessa sain yhtäkkiä ajatuksen: "Tänään lähtee tukka!". Tuumasta toimeen. Ajoin suoraan luottokampaamooni jossa tehdään leikkauksia myös ilman ajanvarausta. Reilun tunnin jonotus kunnes oli minun vuoroni. Olin siinä odotellessa katsellut mallin valmiiksi hiuslehdestä ja istahtaessani kampaajan tuoliin näytin kuvan ja sanoin että tommonen. Ja semmonenhan siitä just tuli, kun olin ajatellut.


Hiuksista lähti puolet ja sain kiharat. Kiharat eivät olleet mikään yllätys vaan ne löytyivät jo kahdeksan vuotta sitten, kun olin hiusmallina. Ja löytyivät muuten silloin vahingossa. Kampaajan vetäessä ensimmäisen vedon veitsellä, suortuva meni siinä samassa kiharalle. En edes itse tiennyt omistavani niin vahvasti luonnonkiharan hiuksen vaikka taipuisa hiuslaatuni on aina ollutkin. Mennessä silloin hiusmalliksi minulla oli vaalea pitkä suora tukka ja pois tullessa räväkkä punainen kihara.Tänään ei tullut punaista väriä mutta kuitenkin suuri muutos vanhaan. Ai että mä tykkään ja olen niin tyytyväinen hetken mielijohteesta tehtyyn päätökseeni.

2 kommenttia:

 1. Kaunis uusi tukka! Täällä toinen luonnonkiharainen, vaikka usein sen kyllä suoristankin :)
  Puserosi on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Myös minä olen ennemmin hiuksiani suoristanut kuin kihartanut mutta nyt saa olla taas kiharat valtoimenaan. Lemppari kesäpaitani tämä kukallinen. =)

   Poista