tiistai 15. heinäkuuta 2014

Free sizeOlen ehkä löytänyt maailman mukavimmat kesähousut. Kangas on puuvillaa ja housujen vyötärö on yhtä isoa joustoresoria, jonka halutessaan voi nostaa melkein kainaloihin asti. Kunpa minulla olisi ollut tälläiset raskausaikana, nämä voittaa mukavuudessaan kaikki mamahousut. Housuja myytiin merkinnällä free size eli näihin mahtuu kaikenlaiset massut. =)


Käytän yleensä rannekoruja vain vasemmassa kädessä, koska ne jäävät pöydän ja hiiren väliin näyttäpäätetyötä tehdessä ja painavat ikävästi rannetta. Testailenkin uudet rannekorut aina vasempaan käteen. Tänään olin ajattelematon ja heitin tuon puisen korun oikeaan käteen ja huomasin olevani pulassa, kun olin ottamassa sitä pois. Olin jo aikeissa hankkia sahan korun poistamiseen mutta sitten sain vinkin kokeilla rasvata käden ja huh sain korun pois vaikka kipeää se teki. Kaikenlaista sitä voi aikuisellekin ihmiselle sattua.


Uusi tukka on ollut kaikessa kiharuudessaan erittäin kätevä. Kun on kaksi päivää hiuksiaan kampaamatta ja kampaus näyttää edelleen näin hyvältä voi vain todeta leikkauksen onnistuneen todella hyvin.


--------------------------------
-housut markkinoilta
-paita H&M kirppis
-kaulakoru lahja sukulaistytöltä
-rannekorut kirppis
-laukku Holmström Second Hand
-sandaalit Rieker

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kovasti olen itsekin tykännyt. Voisi hankkia toisetkin, jos kestävät pesun. En ole siis vielä näitä pessyt. Myyjällä olisi ollut housuja useana eri luonnonläheisenä värinä, siniraidalliset olisivat myös olleet hienot.

      Poista
  2. Voi miten kivat housut! Ihan täydelliset kesäpöksyt :)

    VastaaPoista