torstai 17. heinäkuuta 2014

Emergency Spot Fix - näpyistä eroon


Olen omistanut koko ikäni kohtuullisen hyväkuntoisen ihon. En muista, että teininäkään olisin erityisesti kärsinyt finneistä vaikka olihan niitä otsan alueella ja nenän pielissä. Teini-ikä meni mutta sitten tuli 30-kriisi. Eikö se riitä että alkaa valtavaa vauhtia harmaantua kolmekymppisenä? Ei, vaan sen lisäksi sain mahtifinnit leukaan, joita ilmestyy tasaiseen tahtiin. En ole keksinyt mikä ne aiheuttaa. Hormonifinneiksi olen kuullut niitä sanottavan, joten kai sitten jotain hormoneihin liittyvää.

Nämä hormonifinnit ovat siitä kamalia, että ne ovat valtavan kokoisia punaisia palloja, jotka sinnittelevät asemissaan muuttumattomana päiväkausia. Minä en olen tässäkään suhteessa kovin kärsivällinen vaan sormet syyhyää niitä puristelemaan, joka vain tietysti pahentaa tilannetta. Lopputulos on punainen hitaasti paraneva arpi leuassa, jota sitten saa peitellä meikkivoiteella ja muilla peiteaineilla.

Olen ollut tietoinen, että eri valmistajilla on täsmätuotteita finneihin mutta en sitte kuitenkaan ole niitä jostain syystä tullut kokeilleeksi. Eilen kävin kosmetologilla kasvohoidossa ja hän suositteli Dermalogican finnintappajaa. Ihana sana tuo finnintappaja, eikö. Mutta pitää olla kovat sanat sodankäyntiä aloittaessa. Laitan voidetta näppylöihin aamuin ja illoin heti ihonpuhdistuksen jälkeen. Aika näyttää onko tuotteesta apua.

Onko aikuisiän finnit sinulle tuttu kiusa?

2 kommenttia:

  1. Kerro ihmeessä miten toimii kun olet vähän aikaa käyttänyt! Itselleni tulee varsinkin menkkojen aikaan noita kamalia hormoonipatteja leukaan ja poskiin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kerron. Tuntuisi että jo parin päivän käyttö olisi laskenut punoitusta mutta katsotaan sitten myöhemmin uudestaan, miten tuote on toiminut muutaman kuukauden käytön jälkeen.

      Poista