torstai 19. kesäkuuta 2014

Tänään on hyvä päivä


Tänään on ollut hyvä päivä. On tapahtunut paljon hyviä, kannustavia ja iloisia tapahtumia.

Aamulla saimme töihin ilouutisen, kun työkaverin hevonen oli varsonut. Tietysti saimme tuoreet valokuvat juuri jaloilleen nousseesta pienokaisesta. Semmoinen se oli pikkuinen ja musta ja bambinjalkainen.

Sain töissä kahteen otteeseen positiivista palautetta työtehtäviini liittyen. Teki tosi hyvää, koska olen ollut vasta pari kuukautta töissä hoitovapaan jälkeen ja vielä ihan uusissa tehtävissä. Muistakaa kehua ja kannustaa kollegojanne!


Piipahdin ruokatunnilla Holmström Second Handilla. Vein myytäväksi tavaraa ja löysin tämän ihastuttavan kesäkassin. Lisäksi sain nauttia kupposen kahvia ja mukavan jutusteluhetken liikkeen omistajan kanssa. Siis ihan mahtavaa, että ollaan saatu pohjalaisiin maisemiin tämän tyyppinen erikoisliike, jossa panostetaan laadukkaisiin retro- ja vintagetuotteisiin sekä asiantuntevaan ja iloiseen palveluun. 

Iltapäivällä viestittelin ulkomailla asuvan ystäväni kanssa. Saatanpa piipahtaa häntä moikkaamaan syksyllä.


Töistä palattuani minua odotti itse loimutettu lohi. Voiko olla parempaa päivällistä kuin juuri loimutettu, paiston aikana voilla voideltu lohi, jossa on rapeaksi paistunut kuori. Lisukkeeksi Porokylän ruisleipää ja aurinkoinen iltapäivä puutarhassa.

Ja kerroinko jo, että minulla on uusi kamera. Ihan mahtavaa!!!

Samae Koskisen biisi Hyvä päivä rupeaa soimaan minulla päässä aina kun onnistun jossain tai muuten tapahtuu hyviä juttuja. Katselkaa ja kuunnelkaa.


                   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti