lauantai 28. kesäkuuta 2014

Sukat sandaaleihin


On nämäkin sukkaset odottaneet kaapissa ehkä kolme vuotta, että vihdoin pääsivät siihen käyttöön mihin ne alunperin suunnittelin eli pariksi sanadaaleille ja avokkaille. Itseasiassa näitä koristeellisia sukkia taitaa löytyä jokunen muukin pari kaapistani mutta en sitten vain ole uskaltautunut comboa käyttämään tätä ennen. Mutta tämähän olikin aika kiva juttu etenkin nyt kun kesäsäät ovat mitä ovat: voi käyttää sandaaleja ilman että varpaat jäätyy.
Tämä neuletakki löytyi vuosia sitten kirpparilta, muistaakseni maksoi kokonaisen euron. Neuleen ikää en osaa sanoa mutta neule löytyi rekistä, jossa oli muutakin vanhaa vaatetta ja sen malli viittaa menneisiin vuosikymmeniin. Tällaisia euron vintagelöytöjä tekee nykyään enää harvoin tai ei oikeastaan enää ollenkaan. Voi kunpa olisin parempi valokuvaaja niin neuleen neulos ja napit olisivat tulleet paremmin esiin.---------------------------
-mekko Marimekko kirppis
-neuletakki vintage
-sukat Lindex
-sandaalit Rieker

2 kommenttia:

  1. Sukat ovat suloiset, mutta ihastuin ennen kaikkea noihin sandaaleihin! Sinulla on tosi kiva tyyli, blogisi menee ehdottomasti lukulistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kommentistasi, sai hymyni nousemaan korviin asti. Pidän myös näistä sandaaleista tosi paljon, vielä kun saisi vähän lämpimämpiä kelejä niin tarkenisi käyttää. =)

      Poista