sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Rinta rossingilla
Uusi aluevaltaus pukeutumisessa, rintarossit. Isäni kysyi minulta hivenen huolestuneena,että mitä sitten kuvaan blogiini kun vaatekaappi on kuvattu. Ei huolta, vaatekaappini sisältö elää koko ajan, aina tulee uusia kirppislöytöjä ja vanhoja laitetaan eteenpäin. Yhdistellään uutta ja vanhaa. Lisätään vöitä, huiveja ja koruja. Opetellaan käyttämään uusia elementtejä, kuten näitä rintakoruja. Hattuja ja päähineitähän en ole vielä kokeillut ollenkaan, entäs turbaanit? Ei siis hätää, aineistoa riittää yhtä pitkälle kuin mielikuvitusta.
Eikö se riitä, että sain riesakseni parikymppisenä kissa- ja koivuallergian. Ehdin jo iloita, kun koivun kukinta kausi oli mutta vielä mitä! Oireet palasivat, joten saan lisätä allergeeneihin ilmeisesti heinän. Olo oli eilen illalla todella todella huono, silmät vuoti, nenä vuoti, aivastelin niin että se vei kaikki voimani. Loppuviimein annoin illalla periksi ja nappasin allergialääkkeen. Sen verran eilisestä viisastuneena, että en taida enää tänään käydä katsomassa ruispellon reunalla, kun vilja heilimöi.


-----------------------------
takki Jackpot kirppis
paita Vero Moda kirppis
hame Stocker kirppis
kengät Marco Tozzi
rintarossi kirppis

2 kommenttia:

  1. Hei, hieno rossi! ja niitä turbaanikuvia odotellessa... ou nou, allergia ei ole häävi asia. mutta ehkä voi kokeilla, miten sointuu paitapuseron tai ruispellon kanssa hengityssuojain ;)

    VastaaPoista