torstai 12. kesäkuuta 2014

Metsänpeikko tahdon olla

Joskus käy asukuvia ottaessa huomaamatta niin että kameran näytöltä katsottuna kuvat on ihan ok mutta koneelta katsottuna huomaa kuvien tunnelman olevan ihan muuta kuin oli ajatellut. Toissa aamuisella asukuvauksella kävi juuri niin. Sää oli kostean utuinen ja taustalla näkyvä metsä metsänhoitoa vailla olevan näköinen, joten tahtomattani kuvat joissa en hymyillyt, näyttivät vähän kummitusmaisilta. Päädyin valitsemaan tähän kuvakollaasiin ne hilpeimmät otokset. 
Lindexin alerekistä löysin tälläisen liehuvan kesäneuleen. Olen ennenkin ihastellut samantyylisiä neuleita mutta koska olen käytännönläheinen ihminen, en ole neuleita ostanut, koska miten ihmeessä tuollaiset hihat saadaan mahtumaan takin sisälle? Ei mitenkään, ei ainakaan niin etteikö käyttömukavuus kärsisi. Tämän yksilön kanssa tein poikkeuksen, koska ajattelin tämän nimenomaan kesäkäyttöön. Neule ei sisällä villaa, joten se on mukava heittää kesäpäivinä paidan tai mekon päälle antamaan suojaa illan viiletessä tai sateisina päivinä, olematta kuitenkaan liian raskas. 

 


Hei, mulla on kampaus ja oikein kiharat!. Kiharat ovat perua edellisen päivän lettikampauksen jäljiltä. Peilistä katsottuna ne näytti paljon paremmalta, kuvasta katsottuna peikkomaiselta. Ehkä tässä kävi se legendaarinen luonnontaipuisan hiuksen räjähtäminen kostean ilman seurauksena. Ensi kerralla voisi suihkia kiharoihin jotain muotoilutuotetta niin ehkä pysyisivät enemmän kuin 15 minuuttia siistinä.

Viime päivinä olen ottanut kuvat laina Powershotilla, oman kamerani ollessa edelleen telakalla. Tänään tein vihdoin ratkaisun uuden kameran suhteen ja tilasin Olympuksen PEN E-PL5 kameran ja siihen kaukolaukaisimen Hähnel Giga T Pro II. Kun uskalisin kysyä niin sain kameravalintaan neuvoja ystävälliseltä Tyyliä Metsästämässä blogin Veeralta. Voiko parempaa neuvonantajaa olla kuin ammattivalokuvaaja, joka kirjoittaa tyyli-/lifestyle-blogia. =)

------------------------------
neule Lindex
t-paita H&M
farkut Reach kirppis
sandaalit Rieker
kaulakoru Pieces

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti