sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Leppoisa sunnuntai

On ollut jotenkin erityisen mukava sunnuntaipäivä. Ei ole ollut pakko tehdä mitään mutta sitten taas toisaalta olen saanut tehtyä paljon rästiin jääneitä hommia. Tunnistan itsessäni sellaisen piirteen, että kaipaan väliaikoja jolloin ei tarvitse tehdä mitään ja saisi vaikka lukea rauhassa kirjaa mutta sitten kun sellainen hetki tulee, en osaa olla paikoillani tekemättä mitään vaan hakemalla haen jotain puuhaa. Toisaalta, kun ei ole pakollisia askareita, voi puuhailla itseään innostavien juttujen parissa.
Olen nauttinut tänään useammatkin kahvit ja teet ulkosalla. Lounastettiinkin terassilla: keitin aamulla kokonaisen broilerin, josta tehtiin hampurilaisia. Miten siihen kokonaisen broilerin keittämiseen ei muka tahdo löytyä aikaa useammin ja vielä kun kokonaisena keitetty on niin paljon parempaa kuin valmiit suikaleet..


Olen ehtinyt vierailemaan naapurissa. Siirsin kultapallon uuteen sen kasvulle toivottavasti otollisempiin olosuhteisiin. Ompelin yksiin housuihin kuminauhan. Vaihdoin yhteen orkideaan mullat ja pyyhin kaikkien kolmen orkidean lehdistä pölyt.


Olen ehtinyt käymään koirien kanssa rauhallisella kävelyllä ja taidan mennä taas pian uudestaan. Eikä kello edes ole vasta kuin neljä. Ehdin puuhailemaan tänään vielä vaikka mitä vaikka mitään ei oikeastaan tarvitsisikaan tehdä.

2 kommenttia:

 1. Voi tuota koiran "tukkaa"!!;)
  tp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tyypille saa aikamoisia kampauksia. Vauvakarvaksi me sitä kutsutaan. Jos vielä kävisimme näyttelyissä, pitäisi "tukka" nyppiä pois mutta nyt saa vapaasti kasvaa. =)

   Poista