lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kesähuone harjakorkeudessa


Kyllä, kesähuoneemme valmistuu hyvää tahtia. Kiitos ahkeralla miehelleni. Seuraava vaihe on maalata katon puurakenteet valkoiseksi, jonka jälkeen asennetaan valokate. Sitten ollaankin jo sateelta suojassa. Katteen asentamisen jälkeen istutetaan ikkunat paikoilleen mutta ennen sitä niitä pitäisi vähän huoltaa, vanhan maalin rapsutusta ja uutta maalia pintaan. Siinä on iso urakka edessä.
Olen koko kevään etsinyt itselleni korollisia sandaaleja, joissa on hyvä lesti, ovat laadukkaat ja tietenkin miellyttävät silmää. Minulle tyypilliseen tapaan etsin yleensä sellaista, jota on vaikea ellei mahdoton löytää. Nyt kuitenkin sinnikäs etsintäni palkittiin ja löysin tämän ruskean sandaaliparin Kookengästä. Oikeastaan siinä kävi niin, ettei ensimmäisessä kaupungin Kookengistä ollut enää kokoani mutta soittivat kaupungin toiseen liikeeseen, josta sitten kengät hain. Tänään olivat ensi kertaa käytössä ja voi kuinka ovat mukavat. Sandaaleissa on puolentoista sentin plato, joten siitäkin syystä ovat erityisen mukavat käyttää.

Sandaalit ovat merkkiä Rieker. En erityisemmin innostu merkin muista kengistä mutta sandaalipuolelta olisin jonkun toisenkin parin voinut ottaa mukaani. Oikeastaan omistan toisenkin sandaaliparin Riekeriltä, merkin lesti tuntuu sopivan jalalleni erinomaisesti.

----------------------------------
paita / Kappahl
sortsit / b.young
sandaalit / Rieker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti