keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Hurraa huuto liehuville helmoille

 
Käväisin viime viikolla töiden jälkeen pikaisesti Fidalla katsastamassa heidän mekkotarjontansa. Oli onnistunut piipahdus, löysin neljä kaunista kesämekkoa. Yksi mekoista vaatii vähän korjausta ja kaksi mallin muokkausta. Tämän pallomekon kanssa arvoin hetken, että lyhennänkö sen polvimittaiseksi vai jätänkö liehuhelmat. Päädyin toistaiseksi jättämään sen alkuperäiseen malliinsa. On jännä juttu, että kun on tottunut käyttämään joko lyhyttä tai maksia, tälläinen välimalli tuntuu vieraalta. Koska olen vartalotyypiltäni kutakuinkin suora, lisäsin vyön katkaisemaan mekon linjaa ja tuomaan vyötäröä esille. Ostin tämän obi-vyön joskus alehyllystä ja tykästyin siihen niin paljon, että hain myöhemmin samanlaisen mustana.

Mutta miten on, pätkinkö mekon lyhyeksi vai jätänkö alkuperäiseen malliinsa?

---------------------------------------
mekko Gina Fashion Fida
vyö Pieces
kengät Clarks

2 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo puiden välistä tuikkiva aurinko :)

  perin mummolta hiukan samanlaisen mekon siinä oli vain pitkät hihat sekä helma. Kauan mietin tohdinko muokata sitä mutta tyylittelyn jälkeen lopputulos oli oikein hyvä. Muistuttaa jonkin verran fiftari-mekkoa. Tein hihoista olakavarsimittaiset ja helman lyhensin polveen asti.

  Mä liputan helman lyhentämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa, että mekkoa tulisi käytettyä enemmän, jos helman lyhentäisi polvipituiseksi. Mutta vielä haluan jättää pienen varauksen sille, että opettelisin käyttämään eripituisia helmoja.

   Poista