lauantai 31. toukokuuta 2014

Kymmenen plus yksi vuotta ammattiin valmistumisesta

Juhlistimme tänään opiskelutovereidemme kanssa keskimäärin kymmenvuotisjuhlapäivää valmistumisesta. Itselläni valmistumisesta on 11 vuotta. Huh 11!! Ei se ole ennemmin tuntunut kovin pitkältä ajalta mutta nyt kun vuodet kirjoitti numeroina edelliseen lauseeseen niin on se vaan aika monta vuotta. 
Sääennusteet lupasivat tälle päivää sateista säätä mutta onneksemme vältyimme sateilta ja saimmekin nauttia välillä jopa auringonpaisteesta. Ohjelmassa oli tapaaminen vanhalla koulullamme ja saaristoristeily. Oikein oli mukava päivä ja ihana nähdä rakkaat opiskelutoverit. Meillä on ollut opiskeluajoista asti hyvin yhteen hitsautunut porukka. On ilo ja onni, että olemme pitäneet yhteyttä kaikki nämä vuodet ja vuosittaisten tapaamisten yhteydessä juttu jatkuu siitä mihin edelliskerralla jäätiin.

Juhla-asuksi valitsin Anttilan poistorekistä bonganneeni liuhukemekon. Vein mekon sovituksen jälkeen jo kertaalleen takaisin rekille mutta palasin kuitenkin hakemaan sen mukaani ja hyvä niin, tykkään siitä ihan valtavasti. Huomaan rohkaistuneeni viime aikoina kuosivalinnoissa ja valinneeni osaksi mekkokaappiani pantterikuosin. Hyvä minä! Pienin askelin kohti omaa tyyliä.


---------------------------

mekko / Line Collection
farkut / Vero Moda
kengät / Caprice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti