keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Ajatuksia harmaista hiuksista

tunika Gudrun Sjöden kirppis / farkut H&M kirppis / kengät Vagabond / rannekoru kirppis

Kun täytin 3 ja 0, alkoi hiuksissani kiihtyvää tahtia tapahtuva harmaantuminen. Minun tapauksessani harmaa tarkoittaa paksuja valkoisia hiuksia, jotka sojottavat päänahasta kohti taivaita. Alkuun nypin valkoisia pois mutta jossain vaiheessa annoin periksi, kun huomasin etten asialle nyt vain mahda mitään, toisten harmaantuminen alkaa viiskymppisenä, minun kolmekymppisenä. Tällä "harmaantumisen aikakaudella" olen myös vähentänyt hiusteni värjäystä, viimeksi hiuksiani on raidoitettu yli puolitoista vuotta sitten. Jossain vaiheessa, suotuisassa valossa, peiliin katsoessani totesin, että hitsi tämä harmaantuminen oman hiusvärini kanssa itse asiassa pukee minua.

Kuukausi sitten varasin kampaajalleni värjäysajan. Ideana on häivyttää latvoista vanhoja vaalennuksia, että koko kuontalo olisi lähellä omaa maantienharmaatani ja luoda siihen sekaan muutama kylmän vaalea raita. Kylmän vaalealla tarkoitan harmaata, oikein sellaista mummuharmaata. Itse näen, että sitä harmaata voisi olla vain esimerkiksi yksi iso palkki mutta katsotaan mihin kampaajan kanssa päädytään. Pitkästä pitkästä aikaa oikein todella odotan kampaajan tuoliin pääsyä.

3 kommenttia:

 1. Kuinka tuo sun ponnari on kiepsautettu?:) Voisin kokeilla vanhimmalle...
  Tuire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupeat vain toisen korvan takaa pyörittämään hiustupsua kohti toista korvaa ja pyörittäessä otat alapuolelta pikkuhiljaa lisää hiusta mukaan. Toivottavasti tämä yhtään selvensi. =)

   Poista
 2. En olis ja enkä olekaan huomannut edes mitään harmaita hiuksia! Kyllä sitä katsookin itseään peilistä niin tarkkaan ;)
  Mullakin kasvatus meneillään kun kummankin kekkulan jäljiltä saanut leiketa roimasti lyhyemmäksi ja nyt tokalla kierroksella hävisi hiusrajakin sentin taakse päin. Nyt se kasvaa törröttää tuossa etutukassa varsinkin ja suoristusrautaa saa käyttää ennen ihmisten ilmoille menemistä!

  VastaaPoista