maanantai 28. huhtikuuta 2014

Unelmieni pitsimekko

takki Reach / mekko VeroModa / vyö kuuluu mekkoon / sukkikset Lindex / kengät Caprice
Olen jo pitkän aikaa metsästänyt itselleni kuvan kaltaista mekkoa. Ensimmäinen kriteeri oli mekon riittävä pituus. Koska olen keskimääräistä pidempi, on suuri osa kauppojen mekoista minulle tunikamittaisia tai ainakin helman pituus liikkuu mauttoman rajoilla. Toinen kriteeri oli, että mekossa olisi hyvä olla ainakin pienet hihat, tämä 3/4 pituus on siis vain plussaa. Kolmas kriteeri oli materiaali. Koska olen aika herkkäihoinen, kutittaa keinokuituiset pitsit ärsyttävyyteen asti. Tämän mekon pitsi on 90% puuvillaa.

Mekon löytymiseen liittyy myös ripaus onnea. Hihkuin ilosta, kun löysin mekon kaupan rekiltä mutta omaa kokoani ei ollut enää jäljellä. Suunnittelin jo alkavani metsästää mekkoa netistä. Onneksi ystävällinen myyjä sattui juuri oikeaan aikaan kysymään, voiko auttaa. Kysäisin, löytyiskö mekkoa sattumalta kaupan varastosta. No ei löytynyt mutta myyjä soitti ketjun toisen kaupungin liikkeeseen, josta mekko löytyi oikeassa koossa. Viikko kului, sain tekstiviestin, että mekko on saapunut. Kipaisin samantien kauppaan, kävelin mekon kanssa sovituskoppiin. Toivoin parasta, että mekko istuisi. Ja se oli T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N. 

5 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen kuva on kaunis, valo tulee jotenkin nätisti..
  Tuire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkäsin tuosta valosta ja sen tuomasta tunnelmasta.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oot niin ahkerasti tehnyt postauksia! :) Vaude!
  Tuo mekko on munkin makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen haaveillut omasta blogista niin monta vuotta. Nyt kun vihdoin olen rohkaistunut, tuntuu että intoa piisaa vaikka kuinka. =)

   Poista