sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Terveisiä 90-luvultatakki Delicate saatu anopilta / ysärimekko kirppis / vyö Pieces / kengät Caprice
Tyylini on kehittynyt pikkuhiljaa viime vuosien aikana, tyylini kehittyminen ja ns. itsensä löytäminen on vaatinut paljon itsetunnon kehitystä ja rohkeutta pukeutua omanlaisella tyylillä. Löysin tämän mekon jo muutama vuosi sitten kirpparilta. Tykkäsin mekon kuosista, väristä, keveydestä ja mikä parasta se istui täydellisesti ja silti aikaa kului että "kehtasin" pukea sen ylleni. 

Onko tyhmempää kuin ajatella "mitä muuta pukeutumisestani ajattelee". Ihmettelen mihin itsevarmuuteni katosi yli kymmeneksi vuodeksi elämässäni, teininä kun vierailin tiiviisti kaikkien perheenjäsenieni vaatekaapeilla. Lukiossa ylläni saattoi olla veljen yo-puvun puuvillahousut, isän kauluspaita, maiharit ja kipparilta hankittu kelsiturkki. Kummallista miten ihminen voi kadottaa itsensä vuosiksi. 

Ikä on varmasti yksi tekijä mikä tuo varmuutta mutta uskoisin, että vahva vaikutus on ollut myös blogimaailmalla. Sieltä olen löytänyt rohkeita naisia, jotka toteuttavat omaa tyyliään piittaamatta mitä heistä ajatellaan. Yksi pitkäaikainen suosikkini on Nelliina, siinä vasta rohkea nainen, jolla on vahva oma tyyli. 

Itselläni on tällä hetkellä ihan voittaja fiilis, olenhan uskaltautunut perustamaan kauan haaveilemani blogin, uskaltautunut kameran eteen ja vetänyt ylleni maailmasta kauneimman ysärimekon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti