perjantai 18. huhtikuuta 2014

Tänään pidetään rokulipäivä

Tiukka kolme viikkoa töitä takana niin paljon uutta opittavaa mutta aivan mahtavaa on ollut, lähden aamulla mielelläni töihin eikä haittaa vaikka kotiinpaluu venyy viiden korville. Pääsiäinen ja vähän pidempi vapaa tuli kuitenkin hyvään aikaan; saa vähän nollata päätä, harrastaa ja viettää aikaa perheen kanssa. On luvattu niin lämmintä ja aurinkoista säätäkin, pääsee puuhastelemaan puutarhaan ja metsälenkkeilemään koirien kanssa.

neuletakki Esprit kirppis / t-paita Seppälä / farkut FilippaK kirppis / kengät Vagabond / ranteessa helmikaulakoru kirppis
Huomaan vaatekaupoissa kierrellessäni katselevani vaatteita varsin suppealla näkemyksellä. Sanoisin että jopa tylsällä näkemyksellä- yksivärisiä, mielellään ei minkään värisiä, ei printtejä, ei kuvioita, vain puuvillaa. Mikä skaala vaatteita meneekin silmieni ohi, vaatteita ja värejä jotka voisivat hyvinkin sopia minullle. En uskalla ostaa, kun pelkään kyllästyväni tai että vaate näyttää kaupassa ja kaupan valoissa päälläni hyvältä mutta kotiuduttuani tuntuu ettei vaate sovikaan itselleni tai en löydä sopivaa paria vaatteen kanssa kaapistani. Huomaan myös kaupoissa kiertäväni yleensä samoja reittejä, joten paljonko silmieni ohi meneekään. Minunlaisteniko takia kaupoissa vaihdellaan osastojen paikkaa?

Nyt olenkin ottanut asiaksi avata silmäni kauppojen valikoimille laajemmin. Kannan sovituskoppiin kappaleita, joita en tähän mennessä olisi voinut ajatellakaan käyttäväni- viskoosia, pellavaa, kuvioita, värejä, leikkauksia.

Asun paita onkin yksi tälläinen ostos. Ensiajatus paidasta kaupassa oli, että onpa kiva mutta onko paita kuitenkin "keski-ikäisen tyyliä" ja "onko nuo pallot typerät". Annoin kuitenkin ensivaikutelman päättää ja kannoin paidan sovituskoppiin, sehän sopi tosi hienosti ja värikin oli hyvä, yleensä kaikki beesiin vivahtava ei minulle sovi. Silti vieläkin epäilys kalvoi ja mielessä huhuili "täti-vaate" mutta paita oli alessa ja kävelin kassan kautta kotiin. Ostin paidan puolisen vuotta sitten ja olen ollut ostokseeni hirmutyytyväinen, paidasta on tullut yksi luottovaatteistani kun tarvitsee pukeutua vähän paremmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti