tiistai 8. huhtikuuta 2014

Muutto vinttihin lähestyy

Aloitettiin yläkerran rakentaminen viime syksynä. Ollaan tehty itse kaikki sukulaisten avustuksella, vain putkimiestä on tarvittu LVI-asioissa. Pikkuhiljaa talven aikana yläkerta tuli valmiiksi mutta yks "pikkujuttu" on vielä uupunut nimittäin portaat. Nyt portaatkin on valmiit, nekin tehtiin itse kun aikaa ja taitavia puuntyöstäjiä löytyy perheestä. Itsetekemällä syntyi myös useamman tuhannen euron säästö kuin jos portaat olisi tilattu porrasvalmistajalta tai puusepältä.
mekko Finnwear kirppis / neuletakki H&M / saappaat Dockers / koru Gailap?On ihmeellistä, että meillä on yläkerta. Koska vintti ei ole vielä virallisesti käytössä, ei itsekään meinaa muistaa esim. sitä tosi asiaa että yläkerrassa on toinen vessa- ei enää jonoa alakerran vessan ovella. Jipii! Vielä pitäisi maalata portaikon seinät ja itse portaat, sitten päästään muuttamaan. Varovainen toive valmistumisesta on jossain ensiviikonlopun ja pääsiäisen välillä.

Itse ehkä eniten odotan muutolta sitä, että makuuhuoneet saadaan yläkerran rauhaan ja kun makkarit on pois alakerrasta, aion tehdä toisesta niistä tv-huoneen, jolloin taas olohuone-keittiö-alue rauhoittuu tv:n ääniltä. Myönnettäköön, tykkään myllertää kotia. Saan siitä virtaa, kun tavarat ja huonekalut vaihtaa paikkaa- nollabudjetin tapa sisustaa, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti