perjantai 25. huhtikuuta 2014

Disco Stu


neuletakki Boomerang / t-paita H&M / farkut Only kirppis / tennarit Converse / koru PiecesJokin aika sitten keksin, että kameran itselaukaisimen voi säätää ottamaan useamman kuvan peräkkäin, määritetyllä aikavälillä. Aika monta kertaa olen sitten pönöttänyt samassa asennossa kolme kuvaa peräkanaa. Ei järin järkevää, vai mitä? Tänään hokshoks hokasin, että siinähän vois vaikka kuvien välissä vaihtaa asentoa. Ihan vallan villiinnyin sarjan kolmannessa kuvassa. =) Disco Stu tuli eka mieleen kolmannesta kuvasta, tyyppi Simpsoneista.

Käväisin tänään ruokiksella kaupungissa noutamassa tilaamani mekon huomisiin juhliin, samalla käteen jäi kuvan koru. Mulla on oikeastaan ollut vain yksi koru aktiivisessa käytössä tässä pitkän aikaa, sellainen messinginvärinen riiipus, jossa on kaksi samaa sävyä olevaa tasselia. Tässä korussa on samaa henkeä ja uskon siitä tulevan uusi lempikoruni.

Olin tälle aamua varannut ja huolella eilen miettinyt vaatekokonaisuuden mutta aamulla puoli kuusi, kun silmät pysyivät auki ainoastaan luomien väliin pujotettujen tulitikkujen avulla, päädyinkin mukavuusvaatteisiini: kaikki mukavat samalla kertaa- farkut, paita ja neule.

Ihanaa ja auringontäyteistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti